Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Rim of the World

Film, 2019, 99 minutter
Rim of the World
Fire teenagere uden noget til fælles er strandet i en sommerlejr, da rumvæsener angriber planeten, og de tager ud på en farlig mission for at redde verden.
Filmen Rim of the World er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 99 minutter. First Class). Rim of the World kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kreativ, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rim of the World på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

Four misfit teenagers join forces to save the world when an alien invasion interrupts their summer camp.

Skuespillere i Rim of the World

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: tysk;dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Rim of the World

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Ikoma og Jernfortet flytter kampen til Unatos slagmark og går sammen med alliancen for at genvinde området fra kabane-horden.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.
Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser
Den mørke troldmand Grindelwald vinder terræn, og Dumbledore hverver Newt Scamander til at opspore en teenagedreng, hvis mystiske lidelse måske kan vende lykken.
Shanghai Fortress
En mand falder for en heroisk general og følger snart i hendes fodspor, da mennesker forsvarer Jorden mod en trussel fra rummet på udkig efter en dyrebar energikilde.
Tall Girl
Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.