Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Rim of the World

Film, 2019, 99 minutter
Rim of the World
Fire teenagere uden noget til fælles er strandet i en sommerlejr, da rumvæsener angriber planeten, og de tager ud på en farlig mission for at redde verden.
Filmen Rim of the World er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 99 minutter. First Class). Rim of the World kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Kreativ, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rim of the World på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

Four misfit teenagers join forces to save the world when an alien invasion interrupts their summer camp.

Skuespillere i Rim of the World

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: tysk;dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Rim of the World

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Arthdal Chronicles
I det sagnomspundne land Arth kæmper indbyggerne i oldtidsbyen Arthdal og de omkringliggende områder om magten, mens de opbygger et nyt samfund.
I Am Mother
Efter masseudslettelsen af menneskeheden får en teenager, der er opfostret af en robotmor, vendt hele sin verden på hovedet, da hun støder på et andet menneske.
Rock My Heart
Da en eventyrlysten teenager med en hjertefejl bliver ven med en uregerlig hingst, træner hun for at konkurrere som amatørjockey i et livsfarligt løb.
Malibu Rescue: The Series
Efter at have bestået Junior Redningstjenestens træning vender Team flynder tilbage til strandkanten til spændende redningsaktioner og glade grin.
The Meg
En udbrændt redningsdykker bliver halet ind til et sidste job for at redde sine venner fra en uhyggelig megalodon, som man troede for længst var uddød.