Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Ringenes Herre: Eventyret om ringen

Film, 2001, 178 minutter, 9.643.677 Bedømmelser
Ringenes Herre: Eventyret om ringen
Frodo Sækker forlader sit idylliske herred for Mordors brændende kløfter, da han begiver sig ud på en episk rejse for at destruere Saurons onde ring.
Filmen Ringenes Herre: Eventyret om ringen udkom i 2001 og varer 178 minutter. Den første film i instruktøren Peter Jacksons trilogi, Ringenes Herre, vandt fire Oscars. Denne film er Mørkt, Kreativ.
12 år og derover Indeholder vold Indeholder frygt
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ringenes Herre: Eventyret om ringen på IMDB

Score: 9 ud af 10

A meek hobbit of the Shire and eight companions set out on a journey to Mount Doom to destroy the One Ring and the dark lord Sauron.

Skuespillere i Ringenes Herre: Eventyret om ringen

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Ringenes Herre: Eventyret om ringen

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Extraction
En hærdet lejesoldats mission bliver en kamp for overlevelse, da han sendes til Bangladesh for at redde en narkobarons kidnappede søn.
Outer Banks
På en ø med både rige og fattige får teenageren John B sine tre bedste venner til at hjælpe med at finde en gammel skat, som har forbindelse til hans fars forsvinden.
Code 8
I en by, hvor mennesker med superkræfter er udstødt, overvejer en ærlig daglejer at bruge sine ulovlige evner mod betaling for at redde sin syge mor.
Coffee & Kareem
En uduelig betjent fra Detroit må arbejde sammen med sin kærestes rapkæftede søn, da deres første forsøg på at nå hinanden ender i en afsløring af et forbryderkomplot.