Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Road to Yesterday

Film, 2015, 95 minutter
Road to Yesterday
Med et skrantende ægteskab forsøger Victoria og Izu at finde gnisten på vej til en familiebegravelse, men afsløringer af undertrykte hemmeligheder truer harmonien.
Filmen Road to Yesterday udkom i 2015 og varer 95 minutter. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Road to Yesterday på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

Sometimes when the future of a relationship is Bleck and the hope for tomorrow becomes a prayer, going on a long trip of memories of love, betrayal, pain, unforgiveness and regret into yesterday can clear the path of uncertainty.

Skuespillere i Road to Yesterday

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;hollandsk;engelsk;dansk

Mere ligesom Road to Yesterday

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Som stjerner på himlen
To teenagere med personlige problemer bliver nære venner, da de tager på en forløsende rejse til seværdigheder rundt omkring i staten Indiana.
Den endeløse skyttegrav
En republikaner fra Den Spanske Borgerkrig, som frygter repressalier, skjuler sig i sit hjem i over 30 år med sin kones hjælp. Baseret på virkelige hændelser.
Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
The Last Thing He Wanted
En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.
Yeh Ballet
To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.