Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Rodney King

Film, 2017, 52 minutter
Rodney King
Roger Guenveur Smith lægger stemme til manden i centrum for den brutale politivold, der startede optøjerne i Los Angeles i 1992. Spike Lee instruerer.
Filmen Rodney King er en Netflix Original og udkom i 2017 og varer 52 minutter. Oscar-belønnede Spike Lee instruerer Smith i dette komplekse kig på halvfemsernes racekonflikter i Los Angeles. Rodney King kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Intellektuel, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rodney King på IMDB

Score: 5,6 ud af 10

Rodney King is a movie starring Roger Guenveur Smith. Roger Guenveur Smith performs his one man show focusing on the life and times of Rodney King.

Skuespillere i Rodney King

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Rodney King

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Happy Old Year
En kvinde rydder op i sit hjem i forbindelse med en omfattende husrenovering, og da hun finder sin tidligere kærestes ejendele, mindes hun fortiden.
Uncorked
En ung mand føler sig splittet mellem sin drøm om at blive sommelier og sin fars forventninger om, at han skal overtage familiefirmaet.
Maska
En ambitiøs ung skuespiller er fast besluttet på at få succes og overvejer at forlade sin elskede iranske café, som hans familie har drevet i generationer.
Ultras
En aldrende fodboldfanatiker ser sin fortid i øjnene, mens han kæmper for at skabe en anderledes fremtid for sig selv og en ung fodboldtilhænger.
Lost Girls
En mor leder desperat efter sin datter. Hun kæmper for at afdække sandheden — og hjælper med at afsløre en række uopklarede mord. Baseret på en sand historie.