Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Dokumentarer, 2019, 142 minutter
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
I en alkymistisk blanding af fakta og fantasi kigger Martin Scorsese tilbage på Bob Dylans Rolling Thunder Revue-turné i 1975 og et land modent til forandring.
Dokumentareren Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 142 minutter. Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Provokerende, Intellektuel, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese på IMDB

Score: 9,1 ud af 10

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese' captures the troubled spirit of America in 1975 and the joyous music that Dylan performed during the fall of that year. Part ...

Skuespillere i Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: engelsk;dansk;svensk;tysk

Mere ligesom Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
For årtier siden fortalte Bob Lazar om Area 51. Nu er han tilbage for at fortælle om det rumvæsen, han samarbejdede med, og regeringens kamp for at lukke munden på ham.
Alcàsser-mordene
Nye interviews og en opdateret analyse af beviser kaster lys over mordene på tre piger i Spanien i 1992, og hvordan sagen påvirkede hele landet.
Livet overvælder mig
Som følge af traumer trækker hundredevis af flygtningebørn i Sverige sig fra livets usikkerheder ved at gå i en komalignende tilstand kaldet tilbagetrækningssyndrom.
Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now
Oprah Winfrey taler med de frifundne mænd, engang kendt som Central Park Five, samt skuespillerne og producerne bag When They See Us, der fortæller historien om sagen.
Elisa og Marcela
I 1901 i Spanien tager Elisa Sánchez Loriga en mandlig identitet for at kunne gifte sig med Marcela Gracia Ibeas, kvinden, hun elsker. Baseret på virkelige hændelser.