Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Dokumentarer, 2019, 142 minutter
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
I en alkymistisk blanding af fakta og fantasi kigger Martin Scorsese tilbage på Bob Dylans Rolling Thunder Revue-turné i 1975 og et land modent til forandring.
Dokumentareren Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 142 minutter. Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne dokumentarer er Provokerende, Intellektuel, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese på IMDB

Score: 9,1 ud af 10

Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese' captures the troubled spirit of America in 1975 and the joyous music that Dylan performed during the fall of that year. Part ...

Skuespillere i Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: engelsk;dansk;svensk;tysk

Mere ligesom Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Evelyn
En instruktør og hans søskende plages af broderens selvmord og foretager en storslået og følelsesladet vandring gennem Storbritannien for at få ro i sindet.
Our Godfather – historien om en mafiaboss
I 1986 blev Tommaso Buscetta den første højtstående mafiaboss nogensinde til at vidne mod mafiaen. Det kostede ham og hans familie alt.
Sexanklagerne mod R. Kelly
Denne dokumentarserie fortæller den indviklede historie om anklagerne mod musikeren R. Kelly. Kvinder fortæller detaljeret om hans seksuelle og psykiske misbrug af dem.
Los Tigres del Norte at Folsom Prison
Det højtelskede norteño-band Los Tigres del Norte optræder i Folsom-fængslet på 50-årsdagen for Johnny Cashs ikoniske koncert.
Krystallen kalder: Om tilblivelsen af The Dark Crystal: Age of Resistance
Tag med stjerner, dukkeførere og skabere bag kulisserne, når de vækker Jim Hensons magiske verden Thra til live igen i en storslået fantasy-serie.