Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

ROMA

Film, 2018, 135 minutter
ROMA
Oscar-vindende instruktør Alfonso Cuarón maler et levende og følelsesladet portræt af det hjemlige liv under den politiske uro i Mexico i 1970'erne.
Filmen ROMA er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 135 minutter. ROMA kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Visionær, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ROMA på IMDB

Score: 8,5 ud af 10

A story that chronicles a year in the life of a middle-class family's maid in Mexico City in the early 1970s.

Trailer

Skuespillere i ROMA

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];tysk;spansk - synstolkning
Undertitler: dansk;svensk;spansk;tysk;engelsk

Mere ligesom ROMA

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.