Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Romerriget

Serie, 2018
Romerriget
Denne stilfulde blanding af dokumentar og overdådig historiefortælling skildrer Commodus' og Julius Cæsars turbulente og voldelige regimer.
Serien Romerriget er en Netflix Original og udkom i 2018. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Provokerende, Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Romerriget på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Roman Empire is a TV series starring Aaron Irvin, Sean Bean, and Aaron Jakubenko. Chronicles the reign of Commodus, the emperor whose rule marked the beginning of Rome's fall.

Skuespillere i Romerriget

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Romerriget

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.