Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Romerriget

Serie, 2018
Romerriget
Denne stilfulde blanding af dokumentar og overdådig historiefortælling skildrer Commodus' og Julius Cæsars turbulente og voldelige regimer.
Serien Romerriget er en Netflix Original og udkom i 2018. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne serie er Provokerende, Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Romerriget på IMDB

Score: 6,8 ud af 10

Roman Empire is a TV series starring Aaron Irvin, Sean Bean, and Aaron Jakubenko. Chronicles the reign of Commodus, the emperor whose rule marked the beginning of Rome's fall.

Skuespillere i Romerriget

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Romerriget

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders crowdsourcer diagnoser på mystiske og sjældne lidelser i en dokumentarserie baseret på hendes klumme i New York Times Magazine.