Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Ronnie Coleman: The King

Dokumentarer, 2018, 93 minutter
Ronnie Coleman: The King
I dag er den legendariske bodybuilder Ronnie Colemans krop mærket af hans kamp for at blive verdensmester. Her fortæller han, hvad det kostede ham at nå sine mål.
Dokumentareren Ronnie Coleman: The King udkom i 2018 og varer 93 minutter. Denne dokumentarer er Berømmelse, Biografisk, Dokumentar, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ronnie Coleman: The King på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

Ronnie Coleman is known as "The King" and for good reason. He is the 8x Mr. Olympia champion in the world of bodybuilding - sharing the world record for most Olympia wins. Now retired, he ...

Skuespiller

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Ronnie Coleman: The King

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.