Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

#Rucker50

Dokumentarer, 2016, 56 minutter
#Rucker50
Denne dokumentar fejrer 50-årsjubilæet for det sportsprogram fra Harlem, som har inspireret utallige børn til at blive professionelle basketballspillere.
Dokumentareren #Rucker50 udkom i 2016 og varer 56 minutter. Denne dokumentarer er Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom #Rucker50

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.
Spelling the Dream – Stavemestrene
Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Ben Platt har taget sit band og sit gode humør med, når han giver publikum et indblik i sit liv med sange fra debutalbummet Sing to Me Instead.
Dømt i medierne
Denne dokumentarserie om virkelige forbrydelser undersøger nogle af de mest dramatiske retssager nogensinde med fokus på, hvordan medierne kan have påvirket afgørelserne.