Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sacred Games

Serie, 2018
Sacred Games
En forbindelse i deres fortid leder en ærlig politimand til en efterlyst storgangster, hvis kryptiske advarsel sender ham ud på en mission for at frelse Mumbai.
Serien Sacred Games er en Netflix Original og udkom i 2018. Sacred Games kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Mørkt, Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sacred Games på IMDB

Score: 8,9 ud af 10

A link in their pasts leads an honest cop to a fugitive gang boss, whose cryptic warning spurs the officer on a quest to save Mumbai from cataclysm.

Trailer

Skuespillere i Sacred Games

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: engelsk;hindi;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Sacred Games

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

I'm with the Band: Nasty Cherry
I en intim dokuserie uden filter finder popstjernementor Charli XCX ud af, hvad det kræver at danne − og opløse − et sejt rockband bestående af piger.
El Club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.
Maradona i Mexico
I denne dokumentarserie rejser fodboldlegenden Diego Maradona til Culiacán, hjertet af Sinaloa-kartellet, for at redde det lokale hold, Dorados – og måske også sig selv.
Kriger
En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.