Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sacred Games

Serie, 2018
Sacred Games
En forbindelse i deres fortid leder en ærlig politimand til en efterlyst storgangster, hvis kryptiske advarsel sender ham ud på en mission for at frelse Mumbai.
Serien Sacred Games er en Netflix Original og udkom i 2018. Sacred Games kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Mørkt, Råt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sacred Games på IMDB

Score: 8,9 ud af 10

A link in their pasts leads an honest cop to a fugitive gang boss, whose cryptic warning spurs the officer on a quest to save Mumbai from cataclysm.

Trailer

Skuespillere i Sacred Games

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk;hindi - synstolkning;hindi [original]
Undertitler: engelsk;hindi;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Sacred Games

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya og Zodiac-ridderne rejser sig igen for at beskytte gudinden Athenes genopstandelse, men der hænger en mørk profeti over dem alle.
Typewriter
Tre unge venner fra Goa vil undersøge en gammel villa for spøgelser, men da en ny familie flytter ind, kommer husets fortid op til overfladen på uhyggelige måder.
Extreme Engagement – Bryllupsritualer på prøve
Et forlovet par rejser verden rundt i et år for at undersøge bryllupstraditioner i forskellige kulturer. Vil rejsen bringe dem tættere sammen eller splitte dem?
Gry synger
Gry og hendes venner laver sød, skør musik til friske, moderne musikvideoer over klassiske børnesange.
Blown Away
Ti dygtige kunstnere kommer i ilden i en række udfordringer om glaspustning for at vinde præmien på 60.000 dollars og titlen som mester.