Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Santa Clarita Diet

Serie, 2018
Santa Clarita Diet
De er helt almindelige ejendomsmæglere gift med hinanden, indtil hun kommer ud for en dramatisk forandring, der sender dem mod død og ødelæggelse. På en god måde.
Serien Santa Clarita Diet er en Netflix Original og udkom i 2018. Drew Barrymore og Timothy Olyphant arbejder sammen med Emmy-nominerede Victor Fresco i denne genreudfordrende komedie. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Santa Clarita Diet kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Absurd, Ukonventionel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Santa Clarita Diet på IMDB

Score: 7,7 ud af 10

Sheila and Joel are married real estate agents in Santa Clarita, California. When Sheila dies, their lives take a dark turn.

Trailer

Skuespillere i Santa Clarita Diet

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;tysk;svensk;dansk

Mere ligesom Santa Clarita Diet

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.