Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Saras notesbog

Sara's Notebook
Film, 2018, 116 minutter
Saras notesbog
En naiv advokat fra Madrid rejser til Afrika for at lede efter sin lillesøster, som er blevet væk i et område af Congo, der er præget af vold og stridigheder.
Filmen Saras notesbog er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 116 minutter. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Saras notesbog på IMDB

Score: 6 ud af 10

Laura Alonso is a Spanish lawyer from Madrid who sets off to Democratic Republic of Congo (center of Africa) after having seen a photo where Sara, her younger sister, appears alive after ...

Trailer

Skuespillere i Saras notesbog

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: spansk (Europa) [original];spansk (Europa) - synstolkning;fransk;tyrkisk;tysk
Undertitler: engelsk;spansk (Europa);hollandsk;tysk;dansk

Mere ligesom Saras notesbog

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.