Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Secret Obsession

Film, 2019, 97 minutter
Secret Obsession
Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.
Filmen Secret Obsession er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 97 minutter. Secret Obsession kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ildevarslende, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secret Obsession på IMDB

Score: 4,5 ud af 10

Recuperating from trauma, Jennifer remains in danger as she returns to a life she doesn't remember.

Skuespillere i Secret Obsession

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: svensk;tysk;engelsk;dansk

Mere ligesom Secret Obsession

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Down a Dark Hall
En teenagepige med problemer bliver sendt på en eksklusiv kostskole, hvor elevernes ekstraordinære evner har overnaturlige omkostninger.
The Red Sea Diving Resort
Hemmelige agenter åbner et falsk hotel for ægte turister som dække for at smugle tusindvis af etiopiske flygtninge i sikkerhed. Inspireret af virkelige hændelser.
Sønnen
I denne psykologiske thriller går maleren Lorenzos liv helt i spåner, da han frygter, at hans kone forsøger helt at forhindre ham i at se deres spæde søn.
Kidnapping Stella
En kvinde bliver kidnappet på gaden. Hun er bundet og kneblet, men bruger sine begrænsede ressourcer på at forpurre sine to maskerede bortføreres veltilrettelagte plan.
Shaft
Da den søn, han ikke kender, beder om hjælp, opdager den seje privatdetektiv John Shaft, at hans afkom ligner ham meget lidt.