Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Secret Obsession

Film, 2019, 97 minutter
Secret Obsession
Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.
Filmen Secret Obsession er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 97 minutter. Secret Obsession kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Ildevarslende, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Secret Obsession på IMDB

Score: 4,5 ud af 10

Recuperating from trauma, Jennifer remains in danger as she returns to a life she doesn't remember.

Skuespillere i Secret Obsession

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: svensk;tysk;engelsk;dansk

Mere ligesom Secret Obsession

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Dead Kids
En socialt akavet teenager bliver venner med en gruppe unge, der planlægger at bortføre skolens arrogante, rige dreng – indtil deres plan bliver dødbringende.
Ruben Brandt, Collector
I denne kunstneriske animerede thriller beder en psykoterapeut nogle kreative tyve om at stjæle de uvurderlige malerier, der hjemsøger hans drømme.
Paradise Beach
Mehdi kommer ud af fængslet og planlægger at få ordnet gamle sager. Men først skal han genoprette forbindelsen med sin bande, der nu bor i en idyllisk badeby i Thailand.
Drive
En berygtet tyv allierer sig med en gaderæser om et stort kup, der involverer et omfattende bedrag af myndighederne, der har deres egne beskidte hemmeligheder.
The Mule
En pensionist i 80'erne, som fortryder sin fortid og er i økonomisk uføre, tager et job som narkosmugler for et mexicansk kartel.