Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Selection Day

Serie, 2018
Selection Day
To talentfulde cricketspillende teenagere er oppe imod deres dominerende far og et magtfuldt system for at få lov til at realisere deres egne ambitioner og sig selv.
Serien Selection Day er en Netflix Original og udkom i 2018. Medproduceret af Bollywood-ikonet Anil Kapoor, Slumdog Millionaire. Baseret på Aravind Adigas prisvindende bog fra 2016. Selection Day kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarmt, Råt, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Selection Day på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

Selection Day is a TV series starring Yash Dholye, Subrat Dutta, and Mahesh Manjrekar. Story of an Indian boy's love of cricket in Mumbai, and his discovery that the game isn't as pure as he thought.

Skuespillere i Selection Day

Lyd og undertitler

Lyd: hindi [original];engelsk;hindi - synstolkning
Undertitler: engelsk;dansk;tysk;svensk

Mere ligesom Selection Day

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.