Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Serie, 2020
Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker
En afroamerikansk vaskekone trodser fattigdommen, opbygger et skønhedsimperium og bliver den første kvindelige selvgjorte millionær. Baseret på en sand historie.
Serien Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker er en Netflix Original og udkom i 2020. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Feel-good, Inspirerende, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker på IMDB

The inspiring story of trailblazing African American entrepreneur Madam C.J. Walker who built a haircare empire that made her America's first female self-made millionaire.

Skuespillere i Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Unorthodox
En hasidisk jødisk kvinde i Brooklyn flygter fra et arrangeret ægteskab til Berlin og bliver adopteret af en gruppe musikere, indtil fortiden indhenter hende.
Freud
I 1800-tallets Wien er den unge Sigmund Freud ivrig efter at skabe sig et navn og tager med en clairvoyant og en kriminalinspektør ud for at løse blodige mysterier.
Vampyrer
En teenager fra Paris, der er halvt menneske, halvt vampyr, kæmper med sine nye kræfter og familieproblemer, samtidig med at hun forfølges af et hemmeligt vampyrsamfund.
Brevet til kongen
En ung ridder under oplæring tackler ældgamle profetier, magiske kræfter og finurlige følgesvende, da han begiver sig ud på en episk mission for at redde sit kongerige.
Kalifat
Et forestående ISIS-angreb i Sverige involverer en gruppe kvinder, herunder en mor i knibe, en engageret studerende og en ambitiøs betjent.