Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sergio

Film, 2020, 118 minutter
Sergio
Passioner, idealer og bitre realiteter kolliderer, da den karismatiske FN-diplomat Sergio Vieira de Mello fanges i en livstruende situation i Irak.
Filmen Sergio er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 118 minutter. Egnet for personer over 13 år Sergio kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Intim.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sergio på IMDB

Score: 6,3 ud af 10

A sweeping drama set in the chaotic aftermath of the US invasion of Iraq, where the life of top UN diplomat

Skuespillere i Sergio

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Sergio

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.