Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Shazam!

Film, 2019, 131 minutter
Shazam!
Efter en teenager i familiepleje beviser, at hans sjæl er ren, får han evnen til at lade sig forvandle til en voksen superhelt, der skal forsvare sin by imod dæmoner.
Filmen Shazam! udkom i 2019 og varer 131 minutter. Denne DC Extended Universe superheltefilm har Zachary Levi, Mark Strong og Asher Angel i hovedrollerne. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shazam! på IMDB

Score: 7,1 ud af 10

A newly fostered young boy in search of his mother instead finds unexpected super powers and soon gains a powerful enemy.

Skuespillere i Shazam!

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;engelsk;svensk

Mere ligesom Shazam!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.