Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

She-Ra og de mægtige prinsesser

Serie, 2018
She-Ra og de mægtige prinsesser
Soldaten Adora finder et magisk sværd – og sin identitet som den legendariske helt She-Ra. Hun bliver en del af oprøret, men hendes bedste ven bliver hos Den onde Horde.
Serien She-Ra og de mægtige prinsesser er en Netflix Original og udkom i 2018. Denne serie er Sindrig, Vittigt, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

She-Ra og de mægtige prinsesser på IMDB

Score: 7 ud af 10

She-Ra and the Princesses of Power is a TV series starring Aimee Carrero, Karen Fukuhara, and AJ Michalka. She-Ra, Princess of Power, leads a rebellion to free her land of Etheria from the monstrous invaders the Horde.

Skuespillere i She-Ra og de mægtige prinsesser

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;dansk;engelsk - synstolkning;svensk
Undertitler: dansk;svensk;engelsk;tysk

Mere ligesom She-Ra og de mægtige prinsesser

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.