Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Shéhérazade

Film, 2019, 111 minutter
Shéhérazade
17-årige Zach er netop løsladt fra ungdomsfængsel i Marseille og falder for en ung prostitueret. Snart står han over for et alvorligt problem i arbejdet som alfons..
Filmen Shéhérazade er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 111 minutter. Bedste første film, bedste mandlige skuespiller og bedste kvindelige skuespiller. Denne film er Mørkt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shéhérazade på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

Zachary, 17 years old, gets out of jail. Rejected by his mother, he hangs out in the mean streets of Marseille. This is where he meets Shéhérazade.

Skuespillere i Shéhérazade

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk;fransk

Mere ligesom Shéhérazade

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

See You Yesterday
Da to talentfulde teenagere forsøger at mestre kunsten at rejse i tiden, sender et tragisk politiskyderi dem på en række farefulde ture tilbage i tiden.
Good Sam
En nysgerrig journalist finder kærligheden under jagten på historien om en mystisk skikkelse, der efterlader poser med penge til fremmede rundt omkring i New York.
Weed the People
Kræftramte børns læger og forældre har fået fornyet optimisme efter gode erfaringer med medicinsk cannabis og kræver yderligere forskning i stoffets helbredende virkning.
Dry Martina
Et mærkeligt møde med en fan og et stævnemøde med dennes tidligere kæreste sender en seksuelt eventyrlysten sanger på eskapader i Chile.
Folk kommer og går
Efter hendes partner er hende utro, vender en arkitekt tilbage til sin hjemby for at revurdere sit liv med hjælp af sin excentriske familie. Baseret på romanen.