Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Shéhérazade

Film, 2019, 111 minutter
Shéhérazade
17-årige Zach er netop løsladt fra ungdomsfængsel i Marseille og falder for en ung prostitueret. Snart står han over for et alvorligt problem i arbejdet som alfons..
Filmen Shéhérazade er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 111 minutter. Bedste første film, bedste mandlige skuespiller og bedste kvindelige skuespiller. Denne film er Mørkt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Shéhérazade på IMDB

Score: 7,2 ud af 10

Zachary, 17 years old, gets out of jail. Rejected by his mother, he hangs out in the mean streets of Marseille. This is where he meets Shéhérazade.

Skuespillere i Shéhérazade

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk;fransk

Mere ligesom Shéhérazade

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Jaoon Kahan Bata Ae Dil
Et pars æstende og mere og mere konfliktskabende interaktion i løbet af en aften i Mumbai sætter deres forhold så meget på spidsen, at det truer med at gå op i limningen.
Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene
Denne medrivende dokumentar følger voldtægtssagen fra Steubenville i Ohio i 2012 og sætter fokus på sociale medier og high school-football.
Screwball
En steroidhandler forklarer, hvordan han gik fra at være uautoriseret anti-aldringsekspert til at stå i spidsen for den største skandale i baseballs historie.
Sorry to Bother You
En telefonsælger stiger hurtigt i graderne efter at have taget imod råd fra en kollega – indtil hans succes fører ham ud i både arbejdsmæssigt og moralsk kaos.
Are We Done Yet?
Da myndighederne arresterer hans unge søn, må en taxachauffør overbevise retten og den frådende presse om, at sønnen ikke er den gerningsmand, de er ude efter.