Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sierra Burgess Is a Loser

Film, 2018, 106 minutter
Sierra Burgess Is a Loser
En sms til et forkert nummer fører til en virtuel romance mellem en smart men upopulær teenager og en sød sportsfyr, der tror, han skriver med en lækker cheerleader.
Filmen Sierra Burgess Is a Loser er en Netflix Original og udkom i 2018 og varer 106 minutter. Denne film er Ejendommeligt, Romantisk, Sentimentalt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sierra Burgess Is a Loser på IMDB

A case of mistaken identity results in unexpected romance when the most popular girl in high school and the biggest loser must come together to win over their crushes.

Skuespillere i Sierra Burgess Is a Loser

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom Sierra Burgess Is a Loser

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian mikser sine musiske og komiske evner og filosoferer over kikset fodtøj, fugle, der ikke kan flyve, og sin frygt for ikke at være sjov nok.