Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Skoleliv

School Life
Film, 2019, 112 minutter
Skoleliv
I et af de fattigste områder i Paris vier en skolevejleder sit liv til at hjælpe dårligt stillede elever, samtidig med at hun selv kæmper med problemer.
Filmen Skoleliv er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 112 minutter. Vinder af 2019 Cinephiles of the Future-prisen ved European Film Festival i Sevilla. Egnet for personer over 13 år. Denne film er Hjertevarm, Underspillet, Inspirerende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skoleliv på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

The daily life of a school located in Saint Denis.

Skuespillere i Skoleliv

Instruktører

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;fransk - synstolkning;fransk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;fransk;svensk

Mere ligesom Skoleliv

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.