Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Skrækhistorier

Serie, 2019
Skrækhistorier
En maskeret figur kendt som Den nysgerrige samler historier om sort magi, overjordiske møder og ondsindet teknologi i denne serie for børn.
Serien Skrækhistorier er en Netflix Original og udkom i 2019. Denne serie er Ildevarslende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skrækhistorier på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

Creeped Out is a series of spellbinding, enchanting and intriguing tales. Each episode is a different story set in a different place and time, with different characters exploring their way through the unexplained.

Trailer

Skuespillere i Skrækhistorier

Lyd og undertitler

Lyd: svensk;dansk;engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Skrækhistorier

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.