Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sleeping with Other People

Film, 2015, 101 minutter
Sleeping with Other People
Mange år efter de var kærester i college, krydses deres veje, og de indser, at de begge er seriedatere, som har brug for hinandens hjælp til at forandre sig.
Filmen Sleeping with Other People udkom i 2015 og varer 101 minutter. Denne film er Hedt, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sleeping with Other People på IMDB

Score: 6,5 ud af 10

A good-natured womanizer and a serial cheater form a platonic relationship that helps reform them in ways, while a mutual attraction sets in.

Skuespillere i Sleeping with Other People

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: dansk;svensk

Mere ligesom Sleeping with Other People

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.