Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Smølferne: Den hemmelige landsby

De Smurfen en het Verloren Dorp
Film, 2017, 89 minutter
Smølferne: Den hemmelige landsby
Smølfine og bedstevennerne Brillesmølf, Klodsetsmølf og Stærkesmølf tager dybt ind i Den Forbudte Skov for at redde en mystisk, forsvundet landsby fra den onde Gargamel.
Filmen Smølferne: Den hemmelige landsby udkom i 2017 og varer 89 minutter. Denne film er Sindrig, Medrivende.

Smølferne: Den hemmelige landsby på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

In this fully animated, all-new take on the Smurfs, a mysterious map sets Smurfette and her best friends Brainy, Clumsy and Hefty on an exciting and thrilling race through the Forbidden Forest filled with magical creatures to find a mysterious lost village before the evil wizard Gargamel does. Embarking on a roller-coaster journey full of action and danger, the Smurfs are on a course that leads to the discovery of the biggest secret in Smurf history!

Skuespillere i Smølferne: Den hemmelige landsby

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: svensk;engelsk [original];dansk;tysk
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Smølferne: Den hemmelige landsby

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
For årtier siden fortalte Bob Lazar om Area 51. Nu er han tilbage for at fortælle om det rumvæsen, han samarbejdede med, og regeringens kamp for at lukke munden på ham.
Nu og her
Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.
The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Murder Mystery
På en længe ventet tur til Europa prøver en betjent fra New York og hans frisørkone at opklare et mystisk mord ombord på en milliardærs yacht.
Trinkets
En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.