Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Something in the Rain

Serie, 2018
Something in the Rain
Da en nyligt vraget karrierekvinde genser sin bedste venindes lillebror, der er vendt tilbage fra et udlandsophold, ændres hendes opfattelse af ham.
Serien Something in the Rain er en Netflix Original og udkom i 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Denne serie er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Something in the Rain på IMDB

Score: 8,7 ud af 10

Yoon Jin Ah is a woman in her mid-30s who doesn't know yet what it's like to date a man. She's been dumped by a man many times because of her clumsy, reckless, and foolish behavior. And ...

Skuespillere i Something in the Rain

Lyd og undertitler

Lyd: koreansk [original]
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom Something in the Rain

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Hyperdrive
Nogle af de bedste gaderacerkørere fra hele verden presser sig selv til det yderste i specialbyggede biler på den vildeste forhindringsbane for biler nogensinde.
Det ottende offer
Man kan ikke stole på nogen, efter at en terrorbombe i Bilbao dræber syv personer og ødelægger livet for en mistænkt islamisk militant og alle omkring ham.
QB1: Beyond the Lights
Denne medrivende serie følger vi tre quarterbackstjerner i high school, som spiller deres sidste sæson, inden de skal videre til førstedivisionen for college-hold.
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
45 rpm
I 1960'ernes Madrid lancerer musikproduceren Guillermo Rojas et rock and roll-pladeselskab med hjælp fra den håbefulde sanger Robert og den kvikke producer Maribel.