Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sons of Anarchy

Serie, 2014, 5.412.034 Bedømmelser
Sons of Anarchy
Efter motorcykelklubben Sons of Anarchy har taget kontrollen over byen, varer det ikke længe, før de støder sammen med rivaliserende bander, racister og loven.
Serieen Sons of Anarchy udkom i 2014. Denne dramaserie om en motorcykelklub med bl.a. Katey Sagal slog seerrekorder i USA med sin tredje sæson. Tilladt for børn på 15 år og derover. Denne Serie er Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sons of Anarchy på IMDB

Score: 9 ud af 10

A man in his early 30s struggles to find a balance in his life between being a new dad and his involvement in a motorcycle club.

Skuespillere i Sons of Anarchy

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Sons of Anarchy

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.