Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sons of Anarchy

Serie, 2014, 5.412.034 Bedømmelser
Sons of Anarchy
Efter motorcykelklubben Sons of Anarchy har taget kontrollen over byen, varer det ikke længe, før de støder sammen med rivaliserende bander, racister og loven.
Serieen Sons of Anarchy udkom i 2014. Denne dramaserie om en motorcykelklub med bl.a. Katey Sagal slog seerrekorder i USA med sin tredje sæson. Tilladt for børn på 15 år og derover. Denne Serie er Barsk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sons of Anarchy på IMDB

Score: 9 ud af 10

A man in his early 30s struggles to find a balance in his life between being a new dad and his involvement in a motorcycle club.

Skuespillere i Sons of Anarchy

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Sons of Anarchy

Ironclad

Ironclad

(2011)

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Pandemi
I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.
Ares
En ambitiøs universitetsstuderende med planer om at blive en del af Amsterdams jetset indtræder i en eksklusiv forening – uvidende om dens skræmmende hemmeligheder.
The Healing Powers of Dude
Da en 11-årig dreng med social angst starter i mellemskolen, finder han styrke og trøst hos en forpjusket og elskelig terapihund ved navn Dude.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Gennem interviews med venner, spillere og folk tæt på fortæller denne dokumentarserie, hvordan Aaron Hernandez gik fra at være NFL-stjerne til at være morddømt.
Giri / Haji
Da en yakuza-krig truer med at overtage Tokyo, må en betjent tage til London for at lede efter sin bror, der er lejemorder. Tillid skal man lede længe efter.