Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Spartacus: Blood and Sand

Serie, 2013, 3.124.055 Bedømmelser
Spartacus: Blood and Sand
En mand fra Thrakien dømmes til en brutal død i arenaen, kun for at overleve sine bødler og blive genfødt som slaven og gladiatoren Spartacus.
Serieen Spartacus: Blood and Sand udkom i 2013. Lucy Lawless, der var stjernen i Xena: Warrior Princess, spiller en lusket romer i denne sværd-og-sandal-serie. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Denne Serie er Hed.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spartacus: Blood and Sand på IMDB

Score: 9 ud af 10

Watch the story of history's greatest gladiator unfold with graphic violence and explicit sex. This is Spartacus.

Skuespillere i Spartacus: Blood and Sand

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk;engelsk

Mere ligesom Spartacus: Blood and Sand

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.