Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Special

Serie, 2019
Special
En ung, homoseksuel mand med cerebral parese bryder ud fra sin isolerede eksistens i håbet om endelig at finde det liv, han ønsker sig.
Serien Special er en Netflix Original og udkom i 2019. Special kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Special på IMDB

SPECIAL is semi-autobiographical comedy about a gay man with cerebral palsy in his mid-20s coming of age by starting his first real job, beginning his first adventures in dating, and moving...

Skuespillere i Special

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original];tysk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Special

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Tacoens historie
Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.
Familieforetagendet
Da de hører, at Frankrig er på vej til at legalisere pot, skynder en uheldig iværksætter og hans familie sig at omdanne deres slagterforretning til en marihuanacafé.
Exhibit A
Denne serie om virkelige forbrydelser afslører, hvordan uskyldige mennesker er blevet dømt pga. af tvivlsomme retsmedicinske teknikker, såsom berørings-DNA og lighunde.
Den udvalgte
Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.
Rabbids Invasion
Kæmpemæssige, ustyrlige kaniner har invaderet Jorden, hvor de skaber kaos. Men vi må hellere vænne os til dem, for de har ikke tænkt sig at smutte igen!