Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Spenser Confidential

Film, 2020, 111 minutter
Spenser Confidential
Den tidligere betjent og fængselsfange Spenser undersøger sammen med den ambitiøse MMA-fighter Hawk en dyster sammensværgelse med tråde til to døde politifolk fra Boston.
Filmen Spenser Confidential er en Netflix Original og udkom i 2020 og varer 111 minutter. Egent for børn over 16 år. Spenser Confidential kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Spenser Confidential på IMDB

When two Boston police officers are murdered, ex-cop Spenser teams up with his no-nonsense roommate, Hawk, to take down criminals.

Skuespillere i Spenser Confidential

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Spenser Confidential

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy sætter gang i lattermusklerne og rytmerne i Manila med fokus på den lokale kultur i en special med filippinsk-amerikanske komikere, DJ's og B-boys.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.