Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

SPF-18

Film, 2017, 75 minutter
SPF-18
En mulighed for at passe på en berømtheds lækre sommerhus på stranden bliver et vendepunkt i et par kunstnerisk orienterede teenageres liv.
Filmen SPF-18 udkom i 2017 og varer 75 minutter. Molly Ringwald og Rosanna Arquette er med, Goldie Hawn lægger stemme til, og Keanu Reeves og Pamela Anderson optræder. Denne film er Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

SPF-18 på IMDB

Score: 3,3 ud af 10

18-year-old Penny Cooper spent years pining for Johnny Sanders Jr., but when a mysterious musician shows up on the beach, Penny is torn.

Trailer

Skuespillere i SPF-18

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom SPF-18

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.