Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

STEINS;GATE

Serie, 2011, 247 Bedømmelser
STEINS;GATE
Een gestoorde wetenschapper en zijn vrienden vinden een microgolftelefoon uit waarmee ze tekstberichten naar het verleden kunnen sturen en tijdreizen kunnen maken.
Serien STEINS;GATE udkom i 2011. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Denne serie er Vittigt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

STEINS;GATE på IMDB

Score: 9 ud af 10

Okabe Rintarou, an university student who refers to himself as Crazy Mad Scientist Hououin Kyouma and his lab's members work on a microwave device that can transfer messages to the past. ...

Skuespillere i STEINS;GATE

Lyd og undertitler

Lyd: japansk [original];fransk
Undertitler: hollandsk;fransk

Mere ligesom STEINS;GATE

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

I'm with the Band: Nasty Cherry
I en intim dokuserie uden filter finder popstjernementor Charli XCX ud af, hvad det kræver at danne − og opløse − et sejt rockband bestående af piger.
El Club
Nogle velhavende unge i Mexico starter deres egen forretning med at sælge MDMA, men de løber hurtigt ind i problemer med andre narkohandlere, loven og deres familier.
The Stranded
En flok elever, som er fanget på en ø ødelagt af en tsunami, prøver at bevare håbet. Men mystiske kræfter ser ud til at arbejde imod dem.
Maradona i Mexico
I denne dokumentarserie rejser fodboldlegenden Diego Maradona til Culiacán, hjertet af Sinaloa-kartellet, for at redde det lokale hold, Dorados – og måske også sig selv.
Kriger
En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.