Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Film, 2019, 60 minutter
Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate
I denne fejring af det banebrydende comedy-show Laugh-In medvirker Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris og mange flere.
Filmen Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 60 minutter. Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate på IMDB

Hollywood's finest pay tribute to "Rowan and Martin's Laugh-In" for an uncensored and unforgettable celebration at The Dolby Theater.

Skuespillere i Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: tysk;svensk;dansk;engelsk

Mere ligesom Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Sextuplets
Da en kommende far opdager, at han faktisk er seksling, tager han ud på en vild rejse for at møde sin ukendte familie. Marlon Wayans spiller alle seks søskende.
Det lille Schweiz
Opdagelsen af William Tells søns gravsten i en baskisk by får landsbyens krakilske indbyggere til at arbejde for at blive en del af Schweiz.
Whindersson Nunes: Voksen
Den brasilianske YouTube-sensation Whindersson Nunes ser tilbage på sin ydmyge karrierestart og meget mere i en serie med sjove historier og spøjse sange.
Action Point
En vovehals bygger en andenrangsforlystelsespark i New Jersey og kæmper for at holde den åben, da en grådig entreprenør dukker op.
Colin Quinn: Red State Blue State
Standupkomikeren Colin Quinn afslører højre- og venstrefløjens hykleri i denne special, der er baseret på hans politisk ladede Off-Broadway-show.