Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sugar Rush: Jul

Serie, 2019
Sugar Rush: Jul
Alt det gode fra Sugar Rush med et julet tema i denne bagedyst.
Serien Sugar Rush: Jul er en Netflix Original og udkom i 2019. Sugar Rush: Jul kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Inspirerende, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skuespillere i Sugar Rush: Jul

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Sugar Rush: Jul

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.
Virgin River
En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.
Astronomy Club: The Sketch Show
Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.
V Wars
En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.
Apache: Historien om Carlos Tevez
Denne grusomme dramatisering af Carlos Tevez' liv viser hans udvikling til fodboldstjerne midt i de hårde forhold i Argentinas Fuerte Apache.