Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Suits

Black Really Suits You
Serie, 2018, 1.059.464 Bedømmelser
Suits
Da han imponerer en skrap advokat med sin knivskarpe hjerne, scorer Mike, som droppede ud af universitetet, et eftertragtet advokatjob, selvom han ikke har en eksamen.
Serieen Suits udkom i 2018. Amerikansk dramaserie skabt af Aaron Korsh med Gabriel Macht og Patrick J. Adams i hovedrollerne. Tilladt for børn på 15 år og derover. Denne Serie er Vittig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Suits på IMDB

Score: 9 ud af 10

On the run from a drug deal gone bad, Mike Ross, a brilliant college-dropout, finds himself a job working with Harvey Specter, one of New York City's best lawyers.

Trailer

Skuespillere i Suits

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk

Mere ligesom Suits

Mad Men

Mad Men

(2014)

Prison Break

Prison Break

(2008)

Homeland

Homeland

(2018)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Broen

Broen

(2015)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.