Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sumpens stilhed

Film, 2019, 92 minutter
Sumpens stilhed
Da en succesrig krimiforfatter laver research til sin nye bog om korruption, udvisker han grænsen mellem fiktion og virkelighed.
Filmen Sumpens stilhed er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 92 minutter. Egnet for personer over 16 år Sumpens stilhed kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Mørk, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sumpens stilhed på IMDB

Score: 5,3 ud af 10

A writer of crime stories discovers that reality is more criminal than the stories he writes.

Skuespillere i Sumpens stilhed

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk;spansk (Europa) - synstolkning;spansk (Europa) [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;spansk (Europa);svensk

Mere ligesom Sumpens stilhed

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
All Day and a Night
En ung mand, der afsoner en livstidsdom, ser tilbage på de mennesker, de omstændigheder og det system, der gjorde, at han begik en forbrydelse.
Mrs. Serial Killer
Da en læge bliver sat i fængsel for en række rystende mord, sætter hans trofaste hustru sig for at begå en lignende forbrydelse for at bevise hans uskyld.
Ud!
Ud!
Da en familiefar vender tilbage fra ferie til et hjem, der er overtaget af husbesættere, udfolder der sig en konflikt, som når skræmmende højder.