Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sweet Magnolias

Serie, 2022
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Serien Sweet Magnolias er en Netflix Original og udkom i 2022. JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott og Heather Headley er med i dette søde drama baseret på Sherryl Woods' bogserie. Egnet for personer over 13 år. Sweet Magnolias kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Følelsesladet, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sweet Magnolias på IMDB

Score: 6,9 ud af 10

Centers on three South Carolina women, best friends since high school, as they shepherd each other through the complexities of romance, career, and family.

Skuespillere i Sweet Magnolias

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom Sweet Magnolias

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.