Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sydens dronning

Serie, 2019, 251.024 Bedømmelser
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
Serien Sydens dronning er en Netflix Original og udkom i 2019. Sydens dronning kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er , Nervepirrende, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sydens dronning på IMDB

Score: 8,2 ud af 10

La Reina del Sur is a TV series starring Kate del Castillo, Cristina Urgel, and Alberto Jiménez. Teresa Mendoza returns to Mexico after 8 years to fight with Mexican drug dealers.

Skuespillere i Sydens dronning

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];spansk - synstolkning
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk;spansk

Mere ligesom Sydens dronning

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

THE UNLISTED
Da de hører om en hemmelig sammensværgelse, der skal spore og kontrollere børn, går tvillingerne Dru og Kal og en gruppe rebeller sammen om at vinde deres verden tilbage.
The Yard
Efter et skæbnesvangert opgør i hjemmet kommer en mor i fængsel, hvor hun kæmper for at overleve i håbet om at blive genforenet med sin datter.
Living with Yourself
Miles, der er midt i en livskrise, får foretaget en underlig behandling på en spa i et indkøbscenter. Han vågner op og opdager, at han har fået et nyt og bedre jeg.
The Writer
Da en populær krimiforfatter bliver beskyldt for et mord, der i mistænkelig grad minder om et plot i hans roman, må han navigere i et net af skjulte fjender.
De magiske Andesbjerge
Fra Argentina til Colombia følger denne smukke dokumentar fem personer, der deler deres dybtfølte forbindelse til Sydamerikas majestætiske bjerge.