Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sydens dronning

Serie, 2022, 251.024 Bedømmelser
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
Serien Sydens dronning er en Netflix Original og udkom i 2022. Denne populære telenovela havde det største budget og fik de højeste seertal blandt alle Telemundos programmer. Sydens dronning kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er , Nervepirrende, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sydens dronning på IMDB

Score: 8,2 ud af 10

La Reina del Sur is a TV series starring Kate del Castillo, Cristina Urgel, and Alberto Jiménez. Teresa Mendoza returns to Mexico after 8 years to fight with Mexican drug dealers.

Skuespillere i Sydens dronning

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];spansk - synstolkning
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk;spansk

Mere ligesom Sydens dronning

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.