Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Sydens dronning

Serie, 2019, 251.024 Bedømmelser
Sydens dronning
En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.
Serien Sydens dronning er en Netflix Original og udkom i 2019. Sydens dronning kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er , Nervepirrende, Medrivende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sydens dronning på IMDB

Score: 8,2 ud af 10

La Reina del Sur is a TV series starring Kate del Castillo, Cristina Urgel, and Alberto Jiménez. Teresa Mendoza returns to Mexico after 8 years to fight with Mexican drug dealers.

Skuespillere i Sydens dronning

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];spansk - synstolkning
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk;spansk

Mere ligesom Sydens dronning

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Betaal
Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.
Blood & Water
Efter at have mødt en svømmestjerne fra en privatskole til en fest prøver en teenagepige fra Cape Town at bevise, at det er hendes søster, som blev bortført ved fødslen.
Control Z
Da en hacker begynder at lække elevernes hemmeligheder til hele skolen, arbejder den socialt isolerede, men årvågne, Sofia på at afsløre den skyldige.
Sweet Magnolias
Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.