Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tacoens historie

Serie, 2019
Tacoens historie
Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.
Serien Tacoens historie er en Netflix Original og udkom i 2019. Tacoens historie kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Lyd og undertitler

Lyd: spansk [original];spansk - synstolkning
Undertitler: dansk;engelsk;spansk;tysk;svensk

Mere ligesom Tacoens historie

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.
Apache: Historien om Carlos Tevez
Denne grusomme dramatisering af Carlos Tevez' liv viser hans udvikling til fodboldstjerne midt i de hårde forhold i Argentinas Fuerte Apache.
The Irishman: I samtale
Tag med instruktør Martin Scorsese, når han sætter sig sammen med stjernerne Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci og ser nærmere på The Irishman.
Iron Fists and Kung-Fu Kicks
Denne dokumentar undersøger Hongkongs kampsportsfilms indflydelse på filmproduktion fra Shaw Brothers til nutidens Hollywood-blockbustere.
Guatemala: Mayarigets hjerte
Udforsk Guatemalas kulturelle og geologiske rigdom fra Sierra de las Minas til Esquipulas inklusive mayafolkets antikke byer og landets naturlige vidundere.