Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tales of the City

Serie, 2019
Tales of the City
Efter lang tid vender Mary Ann Singleton tilbage til San Francisco, hvor hun genforenes med sine excentriske venner på Barbary Lane 28.
Serien Tales of the City er en Netflix Original og udkom i 2019. Tales of the City kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Skuespillere i Tales of the City

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Tales of the City

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

De sidste børn på Jorden
Da zombier og uhyrer invaderer hans hjemby, slår en beslutsom 13-årig forældreløs dreng sig sammen med sine venner i håbet om at overleve kaosset.
Unbelievable
Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.
The I-Land
En gruppe fremmede har fået slettet deres hukommelse og er blevet placeret sammen. Nu må de kæmpe for at overleve de barske realiteter og den ø, der holder dem fanget.
The Bletchley Circle: San Francisco
To højt kvalificerede kryptografer fra Storbritannien slår sig sammen med to amerikanske modparter, og sammen efterforsker de en række mord ved at bryde koder.
Sexanklagerne mod R. Kelly
Denne dokumentarserie fortæller den indviklede historie om anklagerne mod musikeren R. Kelly. Kvinder fortæller detaljeret om hans seksuelle og psykiske misbrug af dem.