Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tales of the City

Serie, 2019
Tales of the City
Efter lang tid vender Mary Ann Singleton tilbage til San Francisco, hvor hun genforenes med sine excentriske venner på Barbary Lane 28.
Serien Tales of the City er en Netflix Original og udkom i 2019. Tales of the City kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Hjertevarm, Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City på IMDB

Score: 7,5 ud af 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Skuespillere i Tales of the City

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;tysk
Undertitler: tysk;svensk;engelsk;dansk

Mere ligesom Tales of the City

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

The Resident
En medicinstuderende lærer på den hårde måde om livet på et hospital og får træning på jobbet under ledelse af en fremragende reservelæge.
Trinkets
En sørgende teenager bliver uventet ven med to klassekammerater på sin nye high school, da de alle tre lander i den samme gruppe for Anonyme Butikstyve.
Yankee
På flugt fra politiet krydser en mand fra Arizona grænsen til Mexico og bliver dybt involveret i narkosmugling ved hjælp af moderne teknologi.
Leila
I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.
Charité under krigen
I 1943 kæmper personalet på Berlins Charité-hospital med følgerne af 2. verdenskrig, naziregimet og dets racehygiejniske tiltag.