Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tallulah

Film, 2016, 111 minutter
Tallulah
En ung, rodløs kvinde, som leder efter sin ekskæreste, kidnapper impulsivt en baby fra en forsømmelig mor og lader som om, at barnet er hendes eget.
Filmen Tallulah er en Netflix Original og udkom i 2016 og varer 111 minutter. Debutfilm fra Sian Heder, forfatteren bag Orange Is the New Black, der genforener Ellen Page og Allison Janney fra Juno. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn. Denne film er Følelsesladet, Mørk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tallulah på IMDB

Score: 6,7 ud af 10

Tallulah is a movie starring Ellen Page, Allison Janney, and Tammy Blanchard. Desperate to be rid of her toddler, a dissatisfied Manhattan housewife hires a stranger to babysit and ends up getting much more than she bargained for.

Trailer

Skuespillere i Tallulah

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk
Undertitler: engelsk;tysk;hollandsk;dansk

Mere ligesom Tallulah

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Da 5 Bloods
Fire afroamerikanske veteraner vender tilbage til Vietnam årtier efter krigens afslutning for at finde resterne af deres gruppeleder – og en guldskat. Af Spike Lee.