Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Tarzan

Film, 2013, 94 minutter
Tarzan
Tarzan er opfostret af aber, og han falder for den frygtløse Jane Porter, som hjælper ham med at forsvare sit hjem mod den griske direktør for Greystoke Energies.
Denne film er Medrivende, Følelsesladet

Tarzan på IMDB

Tarzan and Jane Porter face a mercenary army dispatched by the evil CEO of Greystoke Energies, a man who took over the company from Tarzan's parents, after they died in a plane crash.

Skuespillere i Tarzan

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: svensk;dansk

Mere ligesom Tarzan

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Gåsen på måsen
Da hans floks årlige træk nærmer sig, bliver en ubekymret gase nødt til at blive på jorden pga. en skade, så han tager et par fortabte ællinger under sine vinger.
GODZILLA City on the Edge of Battle
På Jorden får Haruo og hans ledsagere kontakt med den indfødte Houtua-stamme. De begiver sig af sted mod det gamle Mecha-Godzilla-anlæg for at besejre Godzilla.
Pitch Black
Efter at være styrtet ned på en øde planet, skal en pilot og hendes passagerer, hvoraf den ene er en dømt morder, undslippe en race af kødædende rumvæsener.
Going for Gold
Efter at være flyttet til Australien overtaler en amerikansk teenager sine nye venner til at danne en cheerleadergruppe og udfordre deres største rivaler.
The Legacy of a Whitetail Deer Hunter
Stjernen fra en jagtserie forsøger at knytte tætte bånd til sin 12-årige søn på en tur i vildmarken, men finder ud af, at familierelationer ikke kan påtvinges.