Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Ted

Film, 2012, 106 minutter, 904.805 Bedømmelser
Ted
En levende tøjbamse med hang til fest og beskidte gloser truer med at afspore sin menneskelige vens forsøg på at blive voksen og gift med sin kæreste.
Filmen Ted udkom i 2012 og varer 106 minutter. Den højest indtjenende komedie i 2012 med Mark Wahlberg og Mila Kunis. Seth MacFarlane (Family Guy) er stemmen bag Ted. Denne film er Fjollet, Frækt, Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ted på IMDB

Score: 7 ud af 10

As the result of a childhood wish, John Bennett's teddy bear, Ted, came to life and has been by John's side ever since - a friendship that's tested when Lori, John's girlfriend of four years, wants more from their relationship.

Skuespillere i Ted

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];tysk;engelsk - synstolkning
Undertitler: tysk;dansk;svensk;engelsk

Mere ligesom Ted

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.