Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

Teen Wolf

Serie, 2016, 1.304.989 Bedømmelser
Teen Wolf
Et dyrebid forvandler en gymnasieelev til en varulv og gør ham til idrætsstjerne, som pigerne flokkes om. Men han får også helt nye problemer.
Serieen Teen Wolf udkom i 2016. Denne mørke serie for unge, der er baseret på den charmerende komedie fra 80'erne, er et rigtigt hit. Forældre bør være opmærksomme. Indeholder muligvis scener, der er uegnede for børn.Denne Serie er Nervepirrende, Medrivende.
6 år og derover Indeholder vold Indeholder frygt
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Teen Wolf på IMDB

Score: 8 ud af 10

A somewhat awkward teen is attacked by a werewolf and inherits the curse itself, as well as the enemies that come with it.

Skuespillere i Teen Wolf

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: dansk;finsk;norsk bokmål;svensk
Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.