Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

That's My Boy

Film, 2012, 116 minutter, 283.417 Bedømmelser
That's My Boy
Bølgerne mellem far og søn går højt, da en usympatisk far beslutter at flytte ind hos sin søn og dennes forlovede lige inden deres bryllup.
Filmen That's My Boy udkom i 2012 og varer 116 minutter. Adam Sandler spiller Andy Sambergs tåbelige og barnlige far i denne komedie, hvor også Leighton Meester medvirker. That's My Boy kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Frækt.
12 år og derover Indeholder sex Indeholder stærkt sprogbrug
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

That's My Boy på IMDB

Score: 6 ud af 10

While in his teens, Donny fathered a son, Todd, and raised him as a single parent up until Todd's 18th birthday. Now, after not seeing each other for years, Todd's world comes crashing down when Donny resurfaces just before Todd's wedding.

Trailer

Skuespillere i That's My Boy

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk - synstolkning;tysk;engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk;tysk;engelsk

Mere ligesom That's My Boy

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.