Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Arbitration

Film, 2016, 100 minutter
The Arbitration
Da en administrerende direktør i Nigeria sagsøges for uretmæssig afskedigelse og voldtægt af en medarbejder, som han havde en affære med, oprettes der et voldgiftspanel.
Filmen The Arbitration udkom i 2016 og varer 100 minutter. Denne film er Følelsesladet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Arbitration på IMDB

Score: 5,9 ud af 10

An Arbitration panel is constituted to find out the truth when the CEO of a company who has an affair with his employee is being sued and accused of raping her.

Skuespillere i The Arbitration

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom The Arbitration

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
The Last Thing He Wanted
En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.
Yeh Ballet
To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.
Horse Girl
En sød outsider, der elsker håndarbejde, heste og overnaturlige krimiserier, oplever, at hendes stadigt mere levende drømme materialiseres i hendes vågne tilværelse.
The Coldest Game
Under Cubakrisen i 1962 bliver et matematikgeni med problemer hyret til at spille en skakmatch – og indgå i dødsensfarlig spionage – mellem USA og Sovjetunionen.