Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Babadook

Film, 2014, 89 minutter, 570.988 Bedømmelser
The Babadook
Sams hyppige raserianfald bliver dystre, da en uhyggelig børnebog på mystisk vis dukker op på hans værelse, og han spørger sin mor, om hun ønsker at dø.
Filmen The Babadook udkom i 2014 og varer 89 minutter. Denne film er Ildevarslende, Uhyggeligt, Nerve.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Babadook på IMDB

Score: 7 ud af 10

A single mother, plagued by the violent death of her husband, battles with her son's fear of a monster lurking in the house, but soon discovers a sinister presence all around her.

Skuespillere i The Babadook

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original]
Undertitler: svensk;dansk

Mere ligesom The Babadook

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Feel the Beat
Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.
Det forsvundne projektil
En mestermekaniker med en kriminel fortid bliver anklaget for mord. For at bevise sin uskyld må han finde et projektil, der befinder sig i en forsvunden bil.
Choked: Money Talks
En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.
The Last Days of American Crime
En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.
Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.