Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Big Show Show

Serie, 2020
The Big Show Show
Den tidligere WWE-bryder The Big Show har forladt ringen og er klar til en endnu større udfordring – at opfostre sine tre døtre sammen med sin kone i Florida.
Serien The Big Show Show er en Netflix Original og udkom i 2020. The Big Show Show kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne serie er Feel-good, Fjollet.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Big Show Show på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

When Big Show's teenage daughter comes to live with him and his wife and two other daughters, he quickly becomes outnumbered and outsmarted. Despite being 7 feet tall and weighing 400 pounds, he is no longer the center of attention.

Skuespillere i The Big Show Show

Lyd og undertitler

Lyd: dansk;tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original];svensk
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom The Big Show Show

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Kan du høre mig?
Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.
Space Force
En firestjernet general arbejder modstræbende sammen med en excentrisk videnskabsmand om at gøre det amerikanske militærs nyeste afdeling, Rumvåbnet, klar til start.
The Big Flower Fight
Ti par florister, skulptører og havedesignere kæmper i en venskabelig blomsterkrig om, hvem der kan frembringe de største og vildeste haveskulpturer.
Patton Oswalt: I Love Everything
Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.
Den middelmådige Juanquini
En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.