Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Boss Baby: Chefen er tilbage!

Serie, 2018
The Boss Baby: Chefen er tilbage!
Boss Baby tager sin storebror Tim med på kontoret for at lære ham forretningslivets finesser i denne animationsserie, som er en udløber af filmhittet af samme navn.
Serien The Boss Baby: Chefen er tilbage! er en Netflix Original og udkom i 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Denne serie er Medrivende, Vittigt, Ejendommeligt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Boss Baby: Chefen er tilbage! på IMDB

Score: 6,4 ud af 10

With a little help from his brother and accomplice, Tim, Boss Baby tries to balance family life with his job at Baby Corp headquarters.

Skuespillere i The Boss Baby: Chefen er tilbage!

Lyd og undertitler

Lyd: engelsk [original];engelsk - synstolkning;fransk;tysk;hollandsk;dansk
Undertitler: engelsk;hollandsk;tysk;fransk;dansk

Mere ligesom The Boss Baby: Chefen er tilbage!

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Eftersøgningen
Da en pige forsvinder fra en forstad til Mexico City, forplumres eftersøgningen af nogle af de involveredes personlige mål. Baseret på en virkelig historie.
Curon
Efter 17 år vender en kvinde hjem med sine teenagetvillinger. Da hun på mystisk vis forsvinder, må hendes børn forholde sig til en dyster familiehistorie.
Whispers
Da mistanken vokser omkring et rigt familieoverhoveds død, begynder familien at skrælle lagene af historien og afslører mørke hemmeligheder i deres søgen efter sandheden.
I skoven
Spor fundet på liget af et mordoffer giver en anklager håb om, at hans søster, som forsvandt 25 år tidligere, måske stadig er i live.
Lenox Hill
Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.