Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Cloverfield Paradox

Cloverfield Movie
Film, 2018, 102 minutter
The Cloverfield Paradox
Mens de kredser om en planet på krigens rand, tester nogle forskere en opfindelse, der kan løse energikrisen. Men de konfronteres med en dyster alternativ virkelighed.
Denne film er Medrivende, Nerve

The Cloverfield Paradox på IMDB

Orbiting a planet on the brink of war, scientists test a device to solve an energy crisis, and end up face-to-face with a dark alternate reality.

Director:

Skuespillere i The Cloverfield Paradox

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk [original];engelsk - synstolkning
Undertitler: engelsk;svensk;tysk;dansk

Mere ligesom The Cloverfield Paradox

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Remember
Efter hans vens skriftlige anvisninger rejser den senile Zev på tværs af landet for at finde og myrde nazisten, der dræbte deres familier i Auschwitz.
League of Gods
En magtsyg konge er besat af en dæmon og fortryllet af en magisk troldkvinde og starter en krig mod lysets kræfter i sin kamp for at erobre verden.
Tilbage til den blå lagune
I denne efterfølger til Den Blå Lagune strander den forældreløse søn efter de elskende i de originale film på en ø med en enke og hendes datter.
Teenage Mutant Ninja Turtles
New York City er i den skurkagtige Shredders kriminelle greb, men fire selvtægtsmænd dukker uventet op fra deres kloak for at vinde byen tilbage.
Deepwater Horizon
Denne dramatisering af katastrofen i 2010 på olieplatformen fortæller også om de 12 timer, der førte til, hvad der blev en kolossal menneskeskabt katastrofe.