Du søgte måske efter Movies-Net.com til Netflix USA?

The Coldest Game

Film, 2019, 103 minutter
The Coldest Game
Under Cubakrisen i 1962 bliver et matematikgeni med problemer hyret til at spille en skakmatch – og indgå i dødsensfarlig spionage – mellem USA og Sovjetunionen.
Filmen The Coldest Game er en Netflix Original og udkom i 2019 og varer 103 minutter. The Coldest Game kan ses på Netflix i Ultra HD-/4K-kvalitet, hvis du har det rigtige Netflix-abonnement. Denne film er Intellektuel, Nervepirrende.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

The Coldest Game på IMDB

Score: 6,2 ud af 10

During 1962's Cuban missile crisis, a troubled math genius finds himself drafted to play in a U.S.-Soviet chess match -- and a deadly game of espionage.

Skuespillere i The Coldest Game

Instruktør

Lyd og undertitler

Lyd: tysk;engelsk - synstolkning;engelsk [original]
Undertitler: dansk;tysk;engelsk;svensk

Mere ligesom The Coldest Game

Seertallet, som vises ved siden af titlen, er baseret på gennemsnitlige seertal på Netflix, Moviemeter, og IMDB, og er et nummer mellem 0 og 5.

Nye udgivelser via e-mail?

Modtag en ugentlig e-mail med alle nye film og serier, som Netflix udgiver i den pågældende uge.

Klik her for at tilmelde dig gratis.

Six Windows in the Desert
Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.
The Last Thing He Wanted
En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.
Yeh Ballet
To fattige, talentfulde teenagere fra Mumbai bliver opdaget af en excentrisk balletmester og oplever fordomme og misbilligelse, da de forfølger deres dansedrømme.
Horse Girl
En sød outsider, der elsker håndarbejde, heste og overnaturlige krimiserier, oplever, at hendes stadigt mere levende drømme materialiseres i hendes vågne tilværelse.
Bedstemors bryllup
Aftenen før bedstemors bryllup med den meget yngre gartner Julio mødes de to meget forskellige familier til en weekend med løgne, drama og kultursammenstød.